Jaunumi

 

Idejas ar kurām papildināt Kolkasraga apmeklējumu!


Kolkasrags viennozīmīgi pēdējās nedēļas vilina pie sevis visus aplūkot dabas neizmērojamo spēku un varenību, kas reizēm mēdz būt skarba un pamatīgi pārsteigt. Piedāvājam idejas ar kurām papildināt apmeklējumu.
  • Pēterezera dabas taka (3,4 km). Šī taka Jūs vedīs pāris tūkstošus gadu senā vēsturē – tā izvietota pāri kangaru mugurām un vigu vēderiem
  • Šlīteres zilo kalnu skata tornis Pakāpjoties tornī, atradīsieties gandrīz simt metrus virs jūras līmeņa, tāpēc pāri mežiem varēsit saskatīt jūru, līdz kurai pa gaisa līniju ir nedaudz vairāk nekā pieci kilometri
  • Ēvažu stāvkrasts. Atrodas pie Slīteres nacionālā parka robežas. 0,3 garā dabas taka iepazīstina ar vienu no retajiem Rīgas jūras līča stāvkrastiem, kas ir līdz 15 m augsts.
  • Putnu vērošanas tornis un Priežu dabas taka (1,2 km). Koka tornim ir 6 stāvi jeb līmeņi, torņa augšējās skatu platformas augstums ir 16 metri. Līdzās putnu vērošanas tornim atrodas Priežu dabas taka un bezmaksas auto stāvlaukums.
  • Laivu kapsēta Mazirbē. Mazirbes kāpās iegūlušas vecās zvejas laivas, kuras šeit atvilka pagājušā gadsimta 50. – 60. gados.
  • Maršruts Gar Vaides ūdeņu krastiem (4km). Maršruts ved gar upes stāvo krastu pa sausu, sūnām un mētrām klātu meža zemsedzi, kāpām, liedagu un ciemata ceļu.

Izvēlies objektus, kas visvairāk iet pie sirds un dodies apskatīt Kolkasragu!

Ja ar vienu atpūtas dienu nepietiek un vēlies aizmukt pie jūras un izjust mierīgāku dzīves ritmu, aicinām ieskatīties naktsmītņu piedāvājumā un izvēlēties sev piemērotāko.

Pievienoto fotoattēlu autors: AirPics
 
----------
CMS v.2.0.1 © RixtelLab 2014-2024

Mājas lapu izstrādāja Grandem , programmēja Rixtel Lab.