Zivju kūpināšana pie Andra, Pitragā
Zivju iegādāšanās — kūpinātas, svaigas butes, dažreiz brekši, vējzivis, laši.
Zivju degustācija — Jāpiesaka iepriekš! Sniedz informāciju par kūpināšanas procesu, iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem, redzēt dūmnamu, dažādus žoga veidus, drīkst fotografēt.
Makšķernieku iespēja — papildus iespēja tikt pie svaigi kūpinātām zivīm, kuras paši esat jūrmalā saķēruši, apstrādājot un nokūpinot kopā ar mājas saimnieku (kūpināšana nenotiek svētdienās). Laicīgi piesakoties ir iespēja palikt sešvietīgā namiņā.
Zivju kūpināšanas dienās iespēja piedalīties šajā procesā (no 6 līdz 12 stundām).
Cenas lūdzam skatīt
mājaslapā!