Zivju kūpināšana pie Andra, Pitragā
Zivju iegādāšanās — kūpinātas, svaigas butes, dažreiz brekši, vējzivis, laši.
Zivju degustācija — Jāpiesaka iepriekš! Sniedz informāciju par kūpināšanas procesu, iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem, redzēt dūmnamu, dažādus žoga veidus, drīkst fotografēt.
Makšķernieku iespēja — papildus iespēja tikt pie svaigi kūpinātām zivīm, kuras paši esat jūrmalā saķēruši, apstrādājot un nokūpinot kopā ar mājas saimnieku (kūpināšana nenotiek svētdienās).
Laicīgi piesakoties ir iespēja palikt sešvietīgā namiņā —
naktsmītnes.
Zivju kūpināšanas dienās iespēja piedalīties šajā procesā (no 6 līdz 12 stundām).
Cenas lūdzam skatīt
mājaslapā!
Kolka Flounder and Sklandrausis from LTDA on Vimeo.